Clubvoorstelling

Wie zijn die Bockor(duwer)s?Een groepje vrienden heeft zich eind 2008 verzameld en de club De Bockorduwers opgericht.

Aangezien zij elkaar rendez-vous gaven in het Bockor Café in Lauwe, was de link in de clubnaam al vlug een feit.

De kleuren van het Bockor Café logo (blauw, rood, wit) kwamen dan ook terug in onze eerste outfit


Het seizoen?


Vanaf midden februari tot midden oktober verzamelen we ons elke zondag voor een groepsrit. Elkeen kan zich terugvinden in één van de drie niveau's waarin we de club hebben ingedeeld. Zo hebben we een C ploeg, die aan snelheden vanaf 26 km/u rijden. Bij de B ploeg, start de rijsnelheid aan 28 km/u. Ten slotte de A ploeg, die rijdt aan snelheden vanaf 30 km/u.

Een club die leeft!


Door het jaar heen organiseren we verschillende clubactiviteiten. We openen het seizoen met een ontbijt voor iedereen. Eind februari organiseren we zelf een cyclo rally, onder de vlag van WTCV Leiedal, genaamd Lauwe - Vidaigne - Lauwe. Een rit die perfect past in de opbouw van het seizoen. Verder wisselen we af tussen BBQ festijn, spaghetti avond en familie fietstocht. Op het einde van het seizoen zetten we onze clubkampioen in de kijker tijdens de kampioenrit. Naar traditie sluiten we het seizoen af, samen met de partners,  tijdens een stevige souper.

2017-2021 met nieuwe kledijsponsors


Om de continuïteit van de club te verzekeren, zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met 3 kledijsponsors voor een periode van 5 jaar. Een grote financiële steun kwam van de hoofdsponsor Berteyn Bouw. Daarnaast kregen we een flinke duw in de rug van het bedrijf Pla-No en fietsenwinkel Capino uit Wevelgem. Ook langs deze weg, een gerespecteerde dank aan deze 3 sponsors. Dankzij hun steun kunnen we alle leden een kwaliteitsvolle fietsuitrusting aanbieden van gerenommeerd kledijfabrikant Vermarc Sport.